2104329367
Ρήγα Φεραίου 78, Κερατσίνι 187 57
info@mesitiki-katoikia.gr

Σχετικά με το Mesitiki-Katoikia.gr

Η “mesitiki-katoikia” αποτελεί μια δυναμική παρουσία στο χώρο των μεσιτικών γραφείων του Πειραιά. Εδώ και 43 χρόνια πάντα με υπευθυνότητα, εμπειρία και συνέπεια απέναντι στον πελάτη μπορούμε να βρούμε ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα πώληση και αγοράς ακινήτου. Ξεπερνώντας την εικόνα των μεσιτικών γραφείων του παρελθόντος και προβάλλοντας ένα ανθρώπινο , ζεστό και φιλικό πρόσωπο , με οργανωμένη και μεθοδική δουλειά , με ολοκληρωμένες γνώσεις στο χώρο του ακινήτου καθώς και με το δίκτυο συνεργατών μας αποτελούν εγγύηση για τους πελάτες μας. Κίνητρο της επιτυχίας μας είναι η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε στην πώληση ή την απόκτηση της κατοικίας σας.

Για εμάς η πργματοποίηση ενός ονείρου αγοράς κατοικίας δεν είναι απλά υπόσχεση είναι δέσμευση. Πάντα πρόθυμοι να σας δώσουμε ιδανικές και αξιόπιστες λύσεις. Οι υπηρεσίες που προσφέρει το γραφείο μας είναι ολοκληρωμένες πάνω σε θέματα ακίνητης περιουσίας αγοράς και πωλήσεις διαμερισμάτων , μονοκατοικιών, οικοπέδων , εξοχικών , επαγγελματικών χώρων, αντιπαροχών. Σε μας μπορείτε να εμπιστευθείτε την προώθηση του ακίνητου σας, αποφεύγοντας ετσι τυχον ενοχλήσεις σας από ανεπιθύμητους υποψήφιους αγοραστές-ενοικιαστές. Οι διαπραγματεύσεις πραγματοποιούνται μέσω του γραφείου, το οποίο σύμφωνα με την εμπειρία και το ακίνητο σας στα κατάλληλα άτομα.

Αν αναζητάτε ακίνητο για αγορά μέσω του γραφείου μας, μπορείτε να επωφεληθείτε από την μεγάλη γκάμα που διαθέτουμε , τις γνώσεις μας, στις εκτιμήσεις ακινήτου καθώς και από τις διαπραγματευτικές μας ικανότητες. Οι συνεργάτες μας είναι σύμβουλοι και ακτιμητές ακινήτων , αρχιτέκτονες, τοπογράφοι, μηχανικοί , νομικοί και φοροτεχνικοί σύμβουλοι, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν στις σημερινές απαιτήσεις της αγοράς. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες είναι πάντα ανάλογες με τις ανάγκες του κάθε πελάτη και αυστηρά προδιαγεγραμμένες.

Η “mesitiki-katoikia” δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Η κάλυψη που παρέχουμε και οι αξιόλογες επενδυτικές ευκαιρίες σε ξενοδοχειακές και τουριστικές εγκαταστάσεις στα νησιά του Αιγαίου (Σαντορίνη, Πάρο, Νάξο) είναι ιδανικές για κάθε επενδυτή.

Επισκεφθείτε μας από κοντά για να δείτε το ζεστό , όμορφο και φιλικό περιβάλλον μας και εμείς θα προσπαθήσουμε να σας ικανοποιήσουμε όσο μπορούμε καλύτερα !!!!!